Posted on

Da li ste spremni za promenu ?

Verujem da čim ste na ovom sajtu i ovo čitate, da ste osoba koja barem razmišlja o promeni. Jednostavno život se neprekidno menja. Neprekidna promena je neodvojivi deo našeg života. Da, neprekidna promena je jedina stvar na koju se možemo stvarno osloniti. Jednostavno ništa nije stalno, sve se menja i razvija.

Samo se setite da smo nekad (i ne baš tako davno) imali samo fiksnu telefonsku liniju, a danas nose mobilne telefone i mala deca u školama. Prvi računar je stao u nekoliko prostorija a sada bez problema stane i u Vaš džep. Danas je možda kišovito napolju, ali sasvim smo sigurni da će kasnije doći i sunčani dani. Jednostavno ceo svet se oko nas menja a i mi sa njim. I Vi ste svake sekunde stariji i iskusniji. Kladim se da ste od detinjstva do danas prošli nekolicinom promena. Većina ljudi ipak promene doživljava negativno. Plaše se nepoznatog , plaše se toga šta će doći , jednostavno plaše se bilo kakve promene. Pri tome promena je potpuno fantastična, zato što jedino na osnovu promene naše suze se mogu ponovo promeniti na osmeh,samo zahvaljujući promeni se može naša tuga promeniti u radost.

Pet jednostavnih reči…

I da sada proživljavate kakvu god strašnu situaciju, imate 100% garancije da će i ovo jednom proći. Upravo u ovakvim  teškim Razdobljima možete reći 5 jednostavnih reči koje će Vam pomoći da ostanete u dobrom raspoloženju. Kada proživljavate zaista težak period jednostavno si onda kažite – I ovo će sigurno proći !  Promena Vam daje jednostavno sigurnost, jer samo na osnovu promene dokazaćete u svom životu postići više onoga o čemu maštate. Hoćete više para nego što imate danas,onda treba nešto promeniti. Hoćete bolje odnose sa partnerom ili sa ljudima? Ako da, onda i ovde Vam je potrebna promena.

 „Budi  promena koju želiš videti u svetu.“  Mahatma  Gandhi

Sve se menja!

    Da li Vam se to sviđa ili ne, život svakog od nas je jedna velika promena i upravo zato je veoma važno promene prihvatiti  u svom životu a ne negirati. Najbolje što možete uraditi je upravljati promenama. Zato što upravo kroz upravljanje promenama moći ćete postići u životu više onoga što želite a manje onoga što ne želite. Upravljanje promenama je toliko potrebno u životu da ću upravo o ovome dosta pisati na ovom sajtu. Jednostavno i Vaš život se neprestano menja i Vi imate dva jednostavna izbora:

1 . Promeniće se Vaš život na bolje?

  2 . Ili na gore?

    Svako od nas može izabrati jedan od ova dva izbora. Tako da Pitanje je sasvim jasno: Koju od ove dve mogućnosti ćete Izabrati upravo Vi?

Prihvati izazov!

 Da bi se naš život promenio na bolje verujem da najpre moramo napraviti promenu u finansijskoj oblasti života. Jer u današnje vreme čak je i sreću i dobro zdravlje lakše ostvariti ako imate finansijsku sigurnost. Ako sa sadašnjim stanjem niste zadovoljni – treba napraviti promenu!I naravno sledi pitanje KAKO ?Instant rešenje ne postoji. To će Vam reći svi koji su ostvarili neki uspeh u životu. Svi oni na tom putu su se edukovali i na taj način su se razvijalijačali. Najpre dolazi do promene u našem umu a zatim i na fizičkom nivou.

Do promene Vas deli odluka !

Možda Vam je sada dosta šefa,radnog okruženja, napetosti na poslu, kasni Vam plata, ili su vam narušeni odnosi, možda zdravlje…tražite rešenje?  Znam samo jedno sigurno, rešenje uvek postoji. Samo možda nije u Vašem vidokrugu.

„Kako bi dosegli naše ciljeve, moramo se neprestano razvijati i trenirati naš Um kako bi videli izvan naših okvira- kutije.“  Bob Proctor  

I ptica koja je ceo život provela u kavezu kada je puste neće odmah znati da leti, jer nije svesna svojih krila.  Tako i Vi morate najpre korak po korak naučiti da letite. Zato Vaš prvi korak je da donesete odluku da želite promenu u životu. Drugi korak je da potražite nekoga ko će znati odakle da počnete, i da vam pomogne da dođete do rešenja. 

   Ukoliko se odlučite na taj korak tu sam za vas da vas pratim na putu promene, da vam pomognem i budem oslonac na svakom sledećem koraku. 

 

 

 

One comment Da li ste spremni za promenu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.